Over ons

Maak kennis met volleybalvereniging Skunk: een bruisende gemeenschap van gepassioneerde volleyballiefhebbers en competitieve geesten. Bij Skunk geloven we in meer dan alleen het spel; we omarmen de kracht van samenwerking, toewijding en persoonlijke groei. Met een rijke geschiedenis en een heldere visie voor de toekomst, streven we ernaar om spelers van alle niveaus te verwelkomen en te inspireren.

Onze ervaren trainers en ondersteunende leden & familie zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt, of je nu een beginner bent die de fijne kneepjes leert of een ervaren speler die zijn grenzen verlegt. Bij Skunk draait het niet alleen om het spel, maar ook om het creëren van blijvende herinneringen, het vormen van levenslange vriendschappen en het vieren van successen, hoe groot of klein ook. Niet alleen volleybal, maar ook: teamgeest, respect, verantwoordelijkheid & samenwerken. 

We streven er naar om een grote mate van verbondenheid te creëren tussen leden en betrokkenen, zodat er een ‘Wij zijn Skunk’-gevoel ontstaat. Dit door samen te werken, activiteiten te organiseren en alle wedstrijden zoveel mogelijk op één centrale locatie te organiseren. Op zaterdagen speelt Skunk haar wedstrijden in Sporthal de Bunders. Met als thuiskantine de altijd gezellige 'De Spil'. De jongste jeugd speelt de wedstrijden op enkele zondagen in toernooivorm.

Skunk organiseert naast het volleyballen gezellige andere activiteiten, zoals beachvolleybal, ouder-kind-toernooien, vriendjes- en vriendinnetjestrainingen, sinterklaasviering, pubquiz, een loterij, een Skunkdag en een jeugdkamp. 

Kom gerust een keer kijken wat Skunk te bieden heeft!

Veilig Sportklimaat

Skunk vindt het belangrijk om een vereniging te zijn waar we een veilig sportklimaat kunnen aanbieden. Het belangrijkste uitgangspunt hierbij is dat alle leden op een prettige manier bij ons hun sport kunnen uitoefenen. Iedereen moet zich welkom en veilig voelen en zichzelf kunnen zijn.

Om dit veilige sportklimaat te kunnen bieden hebben we regels rondom sportplezier opgesteld en een vertrouwenscontactpersoon aangesteld. Daarnaast vragen we van iedere vrijwilliger die werkt met een of meerdere groepen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Vertrouwenscontactpersoon

Het aanspreekpunt binnen onze vereniging voor leden die behoefte hebben aan vertrouwelijke ondersteuning, advies of begeleiding bij zaken met betrekking tot welzijn en veiligheid.

Lees meer

Jeugdaanbod

Ons aanbod waar jonge spelers de kans krijgen om hun liefde voor volleybal te ontdekken, hun vaardigheden te ontwikkelen en blijvende vriendschappen op te bouwen.

Lees meer

Het bestuur

Het bestuur fungeert als het sturende hart van de club, waarbij ze met toewijding en strategisch inzicht de koers bepalen voor de groei, het succes en de bloei van de vereniging.

Lees meer