Start to Volley verwelkomt enthousiaste nieuwkomers in de wereld van volleybal, biedt hen een kennismaking met de basisprincipes van het spel en zorgt ervoor dat spelers hun passie voor deze dynamische sport kunnen ontdekken en ontwikkelen. Dit programma legt de fundamenten voor een levenslange liefde voor volleybal, met focus op technische vaardigheden, teamgeest en gezonde competitie.

Zin om de basis van volleybal te leren? Doe dan mee aan Start To Volley! Een super leuke beginnerscursus volleybal! 

Stap in de wereld van plezier, beweging en teamgeest met StartToVolley! Of je nu een beginner bent die wil leren volleyballen of je vaardigheden wilt aanscherpen, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze deskundige trainers staan klaar om je door een leuk traject van 10 trainingen te leiden, waar je niet alleen de basis van het spel zult beheersen, maar ook nieuwe vriendschappen zult smeden. Ongeacht je leeftijd of ervaring, verwelkomen we jou om deel uit te maken van onze enthousiaste volleybalgemeenschap.

De trainingen zijn op woensdagavond van 20.15 – 21.45 uur afwisselend in Sporthal Zwijsen en Gymzaal Zuid op deze data:

15, 29 november

6, 13, 20 december

10, 17, 24, 31 januari

7 februari

Waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor StartToVolley en laat het spel beginnen!

 

Aanmelden? Klik hier (StartToVolley voor deze editie is vol, het is altijd mogelijk om contact op te nemen)

Voor vragen kun je mailen, klik hier.

Wil jij je kind een geweldige start geven in de wereld van sport, teamwork en zelfvertrouwen? Ons dynamische en speelse StartToVolley Junior is speciaal ontworpen voor jonge enthousiastelingen tot 16 jaar die willen schitteren in het volleybal. Onder begeleiding van ervaren trainers leren kinderen niet alleen de basisvaardigheden van het spel, maar ontdekken ze ook de vreugde van samenwerking en competitie. Met een focus op plezier en ontwikkeling creëren we een omgeving waarin elk kind kan groeien, zowel op als buiten het veld.

Geef je kind de kans om nieuwe vriendschappen te sluiten, vaardigheden te ontwikkelen en een gezonde passie voor sport te cultiveren. Schrijf je vandaag nog in voor StartToVolley Junior!

...
...