Sponsoring

Stap in de wereld van opwindende rally's, strategische sets en overwinnende aces door partner te worden van Skunk. Met trots nodigen we u uit om uw naam te verbinden aan de triomfen en successen van onze club. Als partner heeft u niet alleen de mogelijkheid om uw merk te laten schitteren op het volleybalveld, maar ook om deel uit te maken van een hechte gemeenschap die samenwerking, sportiviteit en groei omarmt. Sluit u aan bij ons in het bevorderen van gezondheid, teamwork en lokale betrokkenheid, terwijl we samen streven naar nieuwe hoogten. Ontdek de kracht van samenwerking en impact - uw ondersteuning kan het verschil maken!

Als club willen wij iedereen de ruimte en mogelijkheden geven om volleybal te spelen en het beste uit zichzelf te halen en zo het volleyballen op een hoger niveau te tillen. Door uw naam, kennis en vaardigheden aan de club te verbinden draagt u bij aan ons doel: groeien op alle niveaus en professionaliseren. Sponsoren is voor Skunk niet de hand ophouden maar juist kijken waar we elkaar kunnen versterken en wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Wilt u als bedrijf ook een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de volleybalsport bij vv Skunk en in de vorm van een financiële bijdrage de vereniging ondersteunen, neem contact op met de sponsorcommissie en we komen graag naar u toe!

Club van 50

De 'Club van 50' is de levendige kern van onze vereniging, waar individuele bijdragen samenkomen tot een groot bedrag.

Lees meer

Bedrijven Beachvolleybal

Dompel uw bedrijf onder in de zomerse sfeer van teambuilding en competitie op het zand met ons opwindende bedrijven beachvolleybaltoernooi.

Lees meer